WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

Over Torpedo

header_ovdsc00038

Webradio Torpedo is een internetradiostation gericht op luisteraars binnen het Waterweggebied. Het programma-aanbod bestaat uit een stroom van non-stopmuziek, onderbroken door lokale informatie, nieuws en commercials.

Radio Torpedo is een niet gesegmenteerd radiostation. Wat inhoudt dat de zender is gericht op een breed publiek. Iedereen in de leeftijd van 9 tot 90 jaar telt mee. Daarom is de non-stopmuziek 24 uur per dag zo gevarieerd mogelijk.

Er wordt niet gewerkt met een door computers geselecteerde playlist. De muziek wordt handmatig samengesteld met behulp van een vastgestelde muziekformule. Te weten een afwisselende mix van hits, tips en gouwe ouwen.DSC00027 De nadruk ligt daarbij op repertoire uit het populaire genre. Zo worden house en rock bewust gecombineerd met het volkse Hollandse lied. Een aanzienlijk deel van de gouwe ouwen komt daarnaast rechtstreeks vanaf zwart vinyl. Torpedo kent daarin geen begrenzing. Zo blikken we muzikaal terug op alles vanaf heden tot wat ooit goed verkocht op grammofoonplaat. Daardoor is er zelfs ruimte voor vooroorlogse liederen vanaf 78-toerenplaten.

Omdat de programma’s zijn gericht op een breed publiek wordt bij alle uitingen zo veel mogelijk rekening gehouden met het betamelijke en vormen van goede smaak.

 

5 gedachten over “Over Torpedo

  1. Sinds vandaag wil mijn virusprogramma niet meer naar webtorpedo? De site zou niet geod zijn voor mijn computer. Is er iets veranderd? zonde kost je viewers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *