WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERDACHT PAKKET AAN GRETHA HOFSTRALAAN VLAARDINGEN- HOOG LEDE

VLAARDINGEN- De politie heeft vanavond een verdacht pakket gevonden bij een woning aan de Gretha Hofstralaan in Vlaardingen. De omgeving is ruim afgezet en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie is opgeroepen om het pakket te onderzoeken.

Een woning aan de laan is vandaag gesloten door de burgemeester, omdat deze in verband zou staan met een reeks ontploffingen bij een loodgietersbedrijf in de Oostwijk. De gemeente heeft daar eerder deze week een mobiele camera geïnstalleerd om de situatie in de gaten te houden, maar desondanks was er gisteravond weer een explosie in de Koninginnestraat (op de hoek met de Wilhelminastraat). Maandagavond was er ook al een ontploffing in dezelfde straat, maar dan iets verderop.

Een auto van het loodgietersbedrijf uit de Oostwijk is in de nacht van 4 april om 02.12 uur ontploft aan de Gretha Hofstralaan. De knal was zo hard dat er brokstukken door de hele straat vlogen. Later volgde ook een auto van het bedrijf in de Koninginnestraat.

De politie vraagt getuigen of mensen die informatie of beelden hebben die kunnen helpen bij het onderzoek, om contact op te nemen via 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen naar M. op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *