WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

FOTOWEDSTRIJD VOOR NIEUW DOEK ENTREE BROEKPOLDER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Federatie Broekpolder heeft in de afgelopen maanden een fotowedstrijd uitgroepen voor een nieuw ontwerp van het doek dat onderaan afslag 8, Vlaardingen West van de A20 staat. Dit doek is nodig aan vervanging toe.

Het is gebleken dat de Broekpolder een zeer geliefde locatie is om te fotograferen. De Federatie werd verrast door de meer dan 100 foto’s die zijn ingezonden. Een belangrijk criterium voor de jury was de zichtbaarheid van de Broekpolder in de foto’s. De jury kwam daarmee uit op de schilderachtige foto van twee rustende Hooglanders in het gras van Nico Kruijsse als winnaar van de 2e prijs. De foto van Michel van der Vis van spelende kinderen op het trekvlot werd door de jury unaniem als eerste verkozen. Binnenkort zullen deze foto’s te zien zijn op het nieuwe doek bij de entree van de Broekpolder. Bovendien werd de winnaar verrast met een bon voor 3 maanden onbeperkt sporten bij de Polderpoort en bestond de 2e prijs uit een dinerbon bij Clubhuis Bommeer.

De jury kende ook een eervolle vermelding toe aan Karen de Geus en Arie Janson. Zij kregen een dinerbon van Sushi A20. De twee jongste deelnemers Siem Onderdelinden en Kick Suisse kregen een aanmoedingsprijs en mogen komen klimmen bij Adventure Vlaardingen.

Foto: Ada Onderdelinden
Van links naar rechts: Arie Janson, Karen de Geus, Michel Van Der Vis, Nico Kruijsse, Siem Onderdelinden en Kick Suisse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *