WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

10 JAAR MEEZING SPEKTAKEL MAASSLUIS

MAASSLUIS- Terwijl Maassluis in de ban is van het 400-jarig bestaan, draait de organisatie van het Meezing Spektakel “Maassluis Vol-Koren” op volle toeren om van het 10-jarig jubileum weer een ware happening te maken. Kleinschalig begonnen, is dit zangfestijn in de loop van de tijd uitgegroeid tot één van de grootste evenementen in Maassluis en omgeving.
De drie koren, tezamen zo’n 160 dames en heren en hun muzikanten, zullen weer gezamenlijk optreden en van deze avond een groot meezingfeest maken.
meezing 1
Zij zullen het publiek onthalen op super gezellige, vrolijke, nostalgische en bekende Hollandse meezingers. Op deze avond mogen ook een paar echte Smartlappen natuurlijk niet ontbreken. Samengevat wordt het een repertoire van toppers uit die afgelopen tien jaar.
Dat dit evenement bij het publiek in de smaak valt, blijkt wel uit het groot aantal bezoekers van de afgelopen jaren. Op de locatie achter de Nieuwstraat kwamen vorig jaar nog zo’n kleine 3000 mensen bij elkaar om heerlijk mee te zingen en te deinen. Tot in de late uurtjes was het één groot feest. En dat onder geweldige weersomstandigheden.

Deelnemende koren: Smartlappenkoor Hoekse Tranentrekkers uit Hoek van Holland, de Vlaardingse Smarties en Waterwegkoor Maassluis .

Het Meezing Spektakel “Maassluis Vol-Koren” is een wal-activiteit van het in dat weekend te houden Varend Corso en wordt georganiseerd door Waterwegkoor Maassluis. Te vinden op de parkeerplaats achter de Nieuwstraat in het centrum van Maassluis. Hier wordt gezorgd voor een gezellige aankleding met de prachtige panoramafoto’s op doek en een beperkt aantal zitplaatsen. Ook zal er extra ruimte beschikbaar zijn voor rolstoelgebruikers.

Aanvang programma:
Vanaf 20.15 uur is het tijd voor de “warming-up” met zanger/entertainer Cornel
Om 21.00 uur, dus nadat het Varend Corso bij Maasland aangemeerd is, begint in de sfeervolle binnenstad van Maassluis het Meezing Spektakel “Maassluis Vol-Koren”.
Na afloop nog gezellig wat eten en drinken en nagenieten met muziek van DJ Marco Moens.

Voor meer informatie klik HIER