WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘PAK SITUATIE ZWANENSINGEL VLAARDINGEN AAN’

VLAARDINGEN- Per direct moeten maatregelen worden genomen om de huidige situatie op het fietspad aan de Zwanensingel in Vlaardingen-Holy veiliger te maken voor fietsers. Dat verlangt het CDA van het gemeentebestuur. De partij heeft schriftelijke vragen gesteld.

De CDA-fractie kreeg onlangs meldingen van inwoners dat het sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel op de fiets onbereikbaar is. Door werkzaamheden is het fietspad zowel naar links als naar rechts vanaf het terrein afgesloten. Het fietspad aan de overkant van de weg is lastig bereikbaar door een verhoogde afscheiding. De sportieve Vlaardinger, die graag op de fiets naar de sportaccommodatie toegaat, ziet zich genoodzaakt om een onveilige route te volgen over de vaak zeer drukke Zwanensingel, stelt het CDA.

2 gedachten over “‘PAK SITUATIE ZWANENSINGEL VLAARDINGEN AAN’

  1. Bericht gelezen en het klopt volledig. Het is al langere tijd één grote onoverzichtelijke en levensgevaarlijke situatie aan het einde van de Zwanensingel bij de tennisvelden.

    Waar het ook al een tijdje mis is: op de dijk van de Westlandseweg waar idioot brede vluchtheuvels zijn geplaatst. Het gevolg is dat als je daar fietst de auto’s rakelings langs je heen rijden. Het is wachten op het moment dat zo’n aso in een auto een fietser de berm in duwt.
    Welke dwaas is hier verantwoordelijk voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *