WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘3 JAAR OUDE SPORTHAL VLAARDINGEN-WEST NIET VEILIG’

VLAARDINGEN- Het Vlaardingse SP-raadslid Willem de Man is geschrokken van de staat van onderhoud waarin de 3 jaar oude sporthal op het Erasmusplein verkeert. De SP vindt dat een sporthal goed onderhouden moet worden door een deugdelijk onderhoudsbedrijf. De Man komt met schriftelijke vragen waarin het stadsbestuur om tekst en uitleg wordt gevraagd.

In de sporthal zouden de armaturen voor de LED verlichting loslaten en naar beneden vallen als hier een bal tegenaan komt. Een modem in de hal zou zelf naar beneden zijn gevallen en rakelings langs een instructeur zijn gevallen. Deze wordt nu door het personeel gecontroleerd.

De Man somt verder op wat hij bij een bezoek aan de hal aantrof:

Gaten in de wand die niet gerepareerd worden. Lucht behandelingssysteem waarvan de filters in elkaar geklapt zijn en de filters die wel werken zij zeer sterk vervuild. Rook van een vuurkorf van de bewoners aan het naastgelegen pand wordt opgezogen door het luchtbehandelingssysteem waardoor de sporthal is ontruimt. Nooduitgangen zijn geblokkeerd door de naastgelegen winkels. Ook zou er geen airco voorziening zijn voor de ruimte waar het personeel van de sporthal zich kan terugtrekken, waardoor de temperaturen in de zomer onmenselijk zouden zijn.

5 gedachten over “‘3 JAAR OUDE SPORTHAL VLAARDINGEN-WEST NIET VEILIG’

  1. Als de gebruikers zó met gezamenlijk bezit omgaan, sloop het dan en laat ze buiten sporten. Hier is toch geen onderhoud tegen opgewassen? Het ding is nota bene 3 jaar oud. De sportzaal die ooit in Krimpen a/d IJssel werd gemaakt voor asielzoekers werd toen binnen twee dagen door de gebruikers volledig vernietigd. Ik heb hem toen maar gewoon afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *