WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OPERA ZUID MAASSLUIS

OPERA ZUIDMAASSLUIS- Opera Zuid staat komende vrijdagavond met een nieuwe voorstelling op de planken van Theater Koningshof in Maassluis.

De Zangers van Opera Zuid zijn met hun meest recente voorstelling een andere weg ingeslagen. In de voorstelling ‘Wie is Loesje?’ stappen zij af van het voor hen bekende oevre en zingen zij bekende nummer uit de jaren ’30, ’40 en ’50.

‘Wie is Loesje?’ speelt zich af in een oud en vervallen theater. Aan de vooravond van de sloop van het theater neemt kleindochter Jenny haar oma, de oude mevrouw Crooswijk, mee naar dit theater, waar deze veertig jaar gewerkt heeft als cassière en portier. Stiekem hoopt Jenny dat dit bezoek er ook voor zorgt dat haar oma eindelijk het mysterie rondom haar opa onthult. Ze beleven samen het verleden van Loes Crooswijk, die met heimwee vertelt welke binnen- en buitenlandse artiesten ze ‘in die goeie ouwe tijd’ allemaal leerde kennen. Een mooie avond met een verrassende ontknoping, want … wie o wie was toch de opa van Jenny?

‘Wie is Loesje?’ is een prachtige muziektheatervoorstelling vol nostalgie. Reserveer snel kaarten a 20 euro per persoon via de website van Theater Koningshof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *