WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DIGITALE CURSUSSEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- In maart 2016 worden weer diverse workshops, cursussen en spreekuren aangeboden in de Bibliotheek Schiedam.

computerHeeft u geen ervaring met een computer? Volg dan de cursus Computer basisvaardigheden die op dinsdag 15 maart in de Bibliotheek in de Korenbeurs van start gaat. Maak in vier lessen kennis met de werking van een computer, oefen met de muis en het toetsenbord en het tekstverwerkingsprogramma ‘Word’.

De cursus kost; 30 euro. Leden van de Bibliotheek Schiedam en Seniorweb betalen 25 euro. Er is ruimte voor zes deelnemers. U oefent op computers van de bibliotheek. Aanmelden kan in de Bibliotheek in de Korenbeurs of telefonisch: 010 714 63 00.

Bibliotheekleden kunnen e-books lenen van de Bibliotheek zonder daar extra voor te betalen. Er kan inmiddels gekozen worden uit meer dan 10.000 titels, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken en de collectie groeit nog steeds. Hoe u gebruik maakt van deze e-books, wordt uitgelegd in deze gratis workshop op donderdag 10 maart van 14.00 – 16.00 uur in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Deelname is gratis.

Heeft u vragen over het gebruik van uw mobieltje, laptop, tablet of e-reader? Kom dan op dinsdag 8 maart tussen 14.00 en 16.30 uur naar het gratis Digitaal spreekuur in de Bibliotheek in De Brug aan het Heijermansplein 35.

Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum Seniorweb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om gratis advies te geven. Het spreekuur heeft een open inloop. Bezoekers nemen hun eigen apparaat mee.

Het Digitaal spreekuur wordt elke tweede dinsdag van de maand in de Bibliotheek in de Brug gegeven.

Elke vierde donderdag wordt het digitaal spreekuur in de Bibliotheek in de Korenbeurs gehouden. Op donderdag 24 maart tussen 13.00 en 16.30 uur kunt u hier terecht voor al uw digitale vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *