WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ARON ELSTAK IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Cabaretier Aron Elstak staat vanavond op het pudium van het Wennekerpand in Schiedam.

Wie is Aron Elstak  Aron (1993) begon al vroeg met spelen. Op de middelbare school speelde hij bij het schooltoneel en hij speelde rollen bij de jeugdtheaterschool in Schiedam. Na zijn eindexamenjaar studeerde hij twee weken Nederlands, om direct daarna weer te stoppen en zijn eigen gezelschap op te richten. Die theatergroep maakte een muziektheatervoorstelling Moord in de coulissen. Met die voorstelling stapte Aron over naar het professionele segment. Hij speelde daarnaast steeds meer bij gezelschappen, zoals het Rotterdamse Studio de Bakkerij en Theatergroep Mangrove en ging regisseren bij een amateurgezelschap. Hij werd regelmatig gevraagd als gastacteur bij verschillende theatergroepen en gaf daarnaast zang- en spellessen op een middelbare school. Aron woont in Rotterdam en is verloofd met actrice Annemieke van der Linde (bekend van Celblok H).
Wie is Aron Elstak
Aron (1993) begon al vroeg met spelen. Op de middelbare school speelde hij bij het schooltoneel en hij speelde rollen bij de jeugdtheaterschool in Schiedam. Na zijn eindexamenjaar studeerde hij twee weken Nederlands, om direct daarna weer te stoppen en zijn eigen gezelschap op te richten. Die theatergroep maakte een muziektheatervoorstelling Moord in de coulissen. Met die voorstelling stapte Aron over naar het professionele segment. Hij speelde daarnaast steeds meer bij gezelschappen, zoals het Rotterdamse Studio de Bakkerij en Theatergroep Mangrove en ging regisseren bij een amateurgezelschap. Hij werd regelmatig gevraagd als gastacteur bij verschillende theatergroepen en gaf daarnaast zang- en spellessen op een middelbare school. Aron woont in Rotterdam en is verloofd met actrice Annemieke van der Linde (bekend van Celblok H).

Elstak begon als acteur op zijn elfde bij Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam, later speelde hij bij Jeugdtheaterschool De Teerstoof in Schiedam. Met zijn vorige programma Keurig Klote bereikte hij de halve finale van cabaretfestival Cameretten.

 Aron is in de war. In de war door mensen die maar wat roepen. In zijn nieuwe voorstelling ‘Met de moed der wanhoop’ gaat hij op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken. Welke mensen laat je invloed hebben op je leven? Tegen wie kijk je op en op wie kijk je neer? Aron heeft helden nodig. Hij zoekt ze in het paradijs, in oorlog, in de waan van alledag, in zichzelf en in u. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the-top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes. Met de moed der wanhoop.

Toegang tot deze voorstelling is 15,00 eur. Voor deze voorstellingen zijn geen kaarten meer beschikbaar. Het bespreekbureau is geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

 

 

Zie ook: Schiedams cabarettalent in Maassluis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *