WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

2 REANIMATIES BINNEN 24 UUR SCHIEDAM

SCHIEDAM- Hulpdiensten zijn om 15.18 uur uitgerukt voor een reanimatie bij huisartsenpraktijk Vivitas op de ‘s-Gravelandseweg in Schiedam. Het gaat om de tweede reanimatie binnen nog geen 24 uur. Gisteravond om 19.58 uur zijn brandweer, ambulances en de traumahelikopter ingezet voor een reanimatie op het Bachplein in Groenoord.

In heel Nederland is sprake van oversterfte, blijkt uit de gegevens van het CBS: iedere week ‘onverklaarbaar’ veel meer mensen dan gemiddeld. Net als in de tweede helft van 2021. En de sterftecijfers nemen bijna lijnrecht toe. Het RIVM weigert onderzoekers naar de oversterfte toegang te geven tot de (geanonimiseerde) vaccinatiedata, terwijl die data wel aanwezig zijn.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

De ‘vaccins’ beschadigen uw natuurlijke immuunsysteem en zijn een vorm van gentherapie, zo leggen viroloog Theo Schetters en Robert Malone (de uitvinder van de mRNA-technologie die nu in de prikken wordt gebruikt), uit aan Marlies Dekkers (vanaf minuut 20).

In Denemarken is besloten helemaal te stoppen met de Johnson & Johnson prik. De oorzaak is gelegen in de dodelijke bijwerkingen die niet opwegen tegen het vermeende gevaar van de ‘pandemie’.

2 gedachten over “2 REANIMATIES BINNEN 24 UUR SCHIEDAM

  1. Komt er ook nog een tv-spot waarin artsen en wetenschappers uitleggen waarom het beter is om je niet (weer) te laten vaccineren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *