WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERDACHTE (21) PLOFKRAAK OUD-BEIJERLAND KOMT UIT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De politie heeft een 21-jarige inwoner van Vlaardingen aangehouden in verband met de plofkraak van vanmorgen bij een juwelier in Oud-Beijerland. Het onderzoek is nog in volle gang.

Vannacht rond 04.00 uur vond de plofkraak plaats bij Juwelier Bijland in de Oost-Voorstraat te Oud-Beijerland. Er raakte niemand gewond, maar de materiele schade is groot. Ook omliggende panden raakten beschadigd. De politie hield niet veel later de 21-jarige man aan uit Vlaardingen. Er is buit gemaakt van verschillende sieraden. De politie kon in de buurt de verdachte aanhouden en daarmee de buit terugbrengen naar de eigenaar.

Agenten vonden op de rotonde bij de Beneden Oostdijk en Sportlaan een achtergelaten scooter die tegen een paal was geknald. Dit was reden genoeg om in de buurt te zoeken naar een mogelijke verdachte. Even later hielden agenten op de Laurens Janszn. Costerstraat een man aan met lichte verwondingen. Het gaat om de verdachte uit Vlaardingen. Er is een onderzoek gestart waarbij de politie zijn rol onderzoekt en waaruit moet blijken dat dit ook daadwerkelijk de daders is die de plofkraak heeft veroorzaakt. Daarom zijn getuigen met waardevolle informatie nog steeds van harte welkom.

Heeft u iemand op een zwarte scooter gezien voor of na de plofkraak? Of een man rennend in de buurt van de rotonde? Het gaat om een zwarte scooter zonder kentekenplaatje. Als u camerabeelden heeft of bijvoorbeeld een ringdeurbel of dashcams, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

2 gedachten over “VERDACHTE (21) PLOFKRAAK OUD-BEIJERLAND KOMT UIT VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *