WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

INVALLEN BIJ DRUGSHANDEL MIDDELHARNIS

MIDDELHARNIS- In de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni heeft een speciaal drugsteam van de politie verschillende woningen op Goeree-Overflakkee doorzocht. Dit team is opgericht om de drugsproblematiek in de regio aan te pakken. Tijdens de doorzoekingen zijn in meerdere woningen zowel soft- als harddrugs aangetroffen. De verdachten zijn ter plaatse gehoord en moeten zich later bij de rechter verantwoorden.

Het drugsteam heeft woningen in Herkingen, Oude-Tonge, Middelharnis en een opslagbox in Dirksland doorzocht. In Herkingen werd in de woning van een 23-jarige man verschillende soorten hard- en softdrugs aangetroffen. De man heeft een proces-verbaal aangezegd gekregen. In Oude-Tonge werd bij een 42-jarige vrouw harddrugs aangetroffen. Ook zij moet zich later bij de rechter verantwoorden.

In Middelharnis werd een woning doorzocht van een 33-jarige man en een 36-jarige vrouw, waar eveneens harddrugs werden gevonden. De 33-jarige man huurde daarnaast een opslagbox in Dirksland, waar nog meer harddrugs werden aangetroffen. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden voor de drugs die in zowel zijn woning als de opslagbox zijn gevonden.

De politie heeft voor het district Zuid-West een speciaal drugsteam opgesteld. Samen met het Openbaar Ministerie en de gemeente gaat de politie de strijd aan tegen het maken, verkopen en gebruiken van drugs. Heeft u informatie? Bel dan 0900-8844. U kunt ook anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *