WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DIEF (52) GEREEDSCHAP VLAARDINGEN TREKT MES

VLAARDINGEN- Justitie houdt M. I. verantwoordelijk voor de diefstal van één of meer multitools (multifunctioneel gereedschap van het merk Dremel) en de daarbij behorende accessoires, bij de Praxis aan de Zevenmanshaven Oost in Vlaardingen. De 52-jarige Turk zou de diefstal hebben gepleegd op tweede kerstdag 2019. Hij moet nu voor de rechter verschijnen.

De diefstal ging, volgens justitie, vergezeld van geweld en bedreiging tegen een medewerker van Praxis, bij betrapping op heterdaad. Het geweld bestond uit het maken van stekende bewegingen met een mes, althans een scherp en puntig voorwerp.

Inmiddels wordt de inwoner van Vlaardingen ook verdacht van de diefstal van een grote hoeveelheid chocolade en port bij Albert Heijn en insectenspray en melkpoeder bij het Kruidvat. Allemaal in winkelcentrum Hof van Spaland in Schiedam. Ook de diefstal van luiers en handgel bij Dirk van den Broek aan de Laan van Bol’Es zouden het werk zijn van de verdachte. Dit alles in de periode van 25 mei 2020 tot en met 1 juni 2020.

3 gedachten over “DIEF (52) GEREEDSCHAP VLAARDINGEN TREKT MES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *