WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

6 REANIMATIES BINNEN NOG GEEN WEEK IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De traumahelikopter is vannacht gealarmeerd voor de zesde reanimatie binnen nog geen week in Schiedam. Ditmaal betrof het een reanimatie in de Willem Passtoorsstraat te Schiedam-Nieuwland. De melding kwam om 02.07 uur bij de alarmcentrale binnen.

Op 30 mei is de brandweer om 02.08 uur opgeroepen voor inzet van de AED op het Koolwitjehof in Spaland. De volgende dag, op 31 mei, was er om 15.51 uur een reanimatie op het Griegplein in Groenoord. Op 2 juni volgden twee incidenten: de eerste om 03.29 uur op de Schiedamseweg waarbij een AED ingezet werd, en een tweede om 04.28 uur waarbij de brandweer assisteerde bij een reanimatie. Op 4 juni werd de brandweer wederom gealarmeerd, ditmaal voor een reanimatie op de Vellevest om 17.35 uur.

Deze incidenten zijn gemeld via het P2000 netwerk, maar lang niet alle reanimaties die door brandweer en politie worden uitgevoerd, worden anno 2024 openbaar gemaakt via dit systeem. Minister Dilan Yeşilgöz (VVD) heeft in december 2022 aangekondigd dat vanaf 1 april 2023 bepaalde P2000-meldingen versleuteld zullen worden, waardoor het inzicht in dergelijke noodsituaties beperkt wordt. Dit besluit valt samen met een duidelijke toename van het aantal ambulanceritten, een trend die momenteel niet verder onderzocht wordt door de Tweede Kamer vanwege een blokkade door de coalitiepartijen.

De frequentie van deze reanimaties roept vragen op over de oorzaak van de plotselinge toename en de impact op de hulpdiensten.

17 gedachten over “6 REANIMATIES BINNEN NOG GEEN WEEK IN SCHIEDAM

 1. Dat niet alle ritten worden vermeld vanuit het P2000 systeem is daarnaast ook een bewuste keuze om de burger niet te alarmeren.
  Na de vaccinaties tegen Covd zijn er vele hart- en long problemen opgetreden bij degenen die de vaccinaties hebben genomen.
  Ziekenhuizen hebben meer opnames met mensen met deze klachten dan ze hadden aan opnames tijdens de Covd periode. Dit wordt echter niet bekend gemaakt.

  1. Ik vind het zeer aannemelijk dat bepaalde meldingen worden weggelaten om de oversterfte te verbergen. Volgens mij wordt dat zelfs al een poosje stiekem gedaan. Na alle vaccinatiecampagnes zijn Myocarditis, “turbokanker” en vreemde bloedstolsels explosief gestegen, maar officieel is daar natuurlijk geen verklaring voor.

   1. Maar kijk de coronagelovigen eens in de weer met hun cognitieve dissonantie. Het hele rijtje aan nonsens argumenten voor de vaccinatieschade zal hier wel weer langskomen: longcovid (covid is al onzin, laat staan een ernstiger vorm), te veel koffie drinken, tuinieren, te intensief sporten. Van oudsher waren dit natuurlijk roken, een hoog cholesterolgehalte, overgewicht, diabetes, stress, ongezonde voeding en weinig beweging. Sinds eind 2021 is daar de ‘plotseling’ bijgekomen in al die uitvaartadvertenties.

    Maar aan de prikken kan het niet liggen. Nee zeg, het idee alleen al.

    Je zou denken, kom maar op met dat onderzoek. Alleen daar hebben de coronagelovigen dan weer geen enkele behoefte aan. Heel typisch…

     1. RIP:

      Acteur en muzikant Frank Schaafsma is onverwachts op 59-jarige leeftijd overleden. Hoewel de doodsoorzaak niet is vrijgegeven, beschrijft zijn familie zijn heengaan als een plotselinge dood.

      Carel Copier, bekend als het vijfde lid van Doe Maar, is plotseling op 72-jarige leeftijd overleden. Na een door de plandemie uitgestelde tournee, die in september 2021 definitief werd afgeblazen, kwam zijn onverwachte overlijden als een schok. Henny Vrienten, die ziek was zonder verdere details over zijn toestand, overleed onverwacht op 25 april 2022, op 73-jarige leeftijd.

      In mei 2024 werden we onverwachts opgeschrikt door het overlijden van verschillende drummers. John Barbata, bekend van zijn werk met bands als The Turtles, Jefferson Airplane en Crosby, Stills, Nash & Young in de jaren ’60 en ’70, overleed plotseling op 79-jarige leeftijd.

      De Amerikaanse filmmaker Morgan Spurlock, wiens documentaire ‘Super Size Me’ grote bekendheid verwierf, is onverwachts overleden op 53-jarige leeftijd ten gevolge van een tumor.

      Actrice Susan Buckner, beroemd om haar rol als cheerleader Patty Simcox in ‘Grease’, is plotseling op 72-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaken zijn niet bekendgemaakt, wat bijdraagt aan het onverwachte karakter van haar overlijden.

      Jon Wysocki, de Amerikaanse drummer van de band Straind, is onverwachts op 53-jarige leeftijd overleden. Ook hier is de officiële doodsoorzaak niet bekend gemaakt.

      CNN-presentatrice en commentator Alice Stewart werd plotseling dood aangetroffen buiten haar woonwijk Belle View, in het noorden van Virginia. Ze was 58 jaar oud. Hoewel de politie geen misdrijf vermoedt, wordt uitgegaan van een onverwacht medisch noodgeval.

 2. Ja Marian, we hebben het steeds gezegd, luider en met harde data: de prikken zijn onzin, want het is de griep (met een andere naam en een hoop angstporno). De ‘vaccins’ waren niet getest en niet goedgekeurd door de EMA. We vochten tegen de coronapas die miljoenen buitensloot, omdat het mensen richting een gevaarlijke situatie duwde.

  Ze noemen ons nog altijd wappies, antivaxxers, en erger, alsof we asociaal en extreem zijn. We kregen haat over ons heen, bedreigingen, en werden in de media afgeschilderd als monsters. Sommigen van ons, waaronder artsen, werden zelfs aangeklaagd en gearresteerd. In een klap waren we paria’s, en vogelvrij verklaard. En nu… overal oversterfte!

  1. ‘Maar wij kunnen onszelf tenminste in de spiegel aankijken,’ zegt de ene Pureblood dan tegen de andere.

    1. @ Rechtse Bep , De naam ” Rechtse Bep ” houd dat soms in dat je hem rechts draagt ipv. links ? …………..

 3. Wel opvallend, de complotdenkers waaronder de redactie zien nu dat deze meldingen voornamelijk uit tokkie wijken komen, alsof anderen geen vaccin hebben gehad. De leefgewoonten in deze barbeknoeiende wijken zullen best een flinke impact hebben op de gezondheidszorg

  1. Wat ook opvalt is dat de ‘gedachten’ die op dit medium door bepaalde vaste ‘gastredacteurs’ worden geuit wel heel erg overeen komen met hetgeen de redactie hier zoal uitbraakt…

 4. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen steeds ongezonder leven en daarom steeds dikker worden , zou daar dan misschien de oorzaak kunnen liggen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *