WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDING IN ROTTERDAM VOOR GEWAPENDE BEROVING

ROTTERDAM- De politie heeft een 20-jarige man uit Rotterdam opgepakt in verband met een gewapende overval die plaatsvond bij een verkoopafspraak in Breda. Het slachtoffer van de overval was een 29-jarige man uit Antwerpen, die woensdagmiddag naar een parkeerplaats aan de Princenhagelaan in Breda was gekomen om iets te kopen of te verkopen. Daar werd hij echter geconfronteerd met twee mannen die hem onder bedreiging van een vuurwapen zijn geld afhandig maakten. De daders vluchtten vervolgens in een auto weg van de plaats delict.

De politie werd snel op de hoogte gebracht van de overval en kreeg het kenteken van de vluchtauto door. Na een korte zoektocht kon de politie rond 17.00 uur in Rotterdam een van de verdachten aanhouden, die voor nader onderzoek en verhoor naar Breda is overgebracht. Hij zit momenteel vast in een politiecel. De auto waarin hij reed is in beslag genomen voor forensisch onderzoek. De politie is nog bezig met het opsporen van de tweede verdachte, die mogelijk ook betrokken was bij de gewapende overval.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *