WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDINGEN OPBLAZEN BESTELBUS HELLEVOETSLUIS

HELLEVOETSLUIS- Twee mannen uit Hellevoetsluis zijn deze week opgepakt in verband met een incident op de Rondostaat op 5 juli dit jaar, waarbij een bestelbus zwaar beschadigd raakte door een explosie van illegaal vuurwerk. Het gaat om een 32-jarige en een 34-jarige verdachte, die beiden in bewaring zijn gesteld. De politie onderzoekt hun rol bij het voorval.

De bestelbus stond die avond geparkeerd op de Rondostaat, toen er rond middernacht een harde knal klonk. De bus bleek te zijn opgeblazen door zwaar vuurwerk, dat vermoedelijk onder de motorkap was geplaatst. De schade was aanzienlijk en de eigenaar van de bus deed aangifte bij de politie.

Na een uitgebreid onderzoek kwam de politie het tweetal op het spoor, dat mogelijk betrokken was bij het incident. Op maandag 11 september werd de 32-jarige man aangehouden en op woensdag 13 september volgde de arrestatie van de 34-jarige man. Ze zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris, die besloot dat ze nog minstens twee weken in hechtenis blijven. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

15 gedachten over “AANHOUDINGEN OPBLAZEN BESTELBUS HELLEVOETSLUIS

    1. Zo Herr Kreugertje 88.
     Dagje uit de isoleer en je opent meteen je moffen bek. Ga lekker de hele dag het Horst Wessel lied luisteren en de ganzen mars lopen met al je hersenspinsel ‘freunden’ met je glimmende laarzen en in je bruine hemd denkend aan 18.
     Binnenkort kan je samen met je kopschoppende kannibaal en zeilmaatje weer kleine kinderen hun feestdag verzieken. Maar vermoedelijk ben jij zo figuur die alleen van een afstand toe staat te kijken en anderen het vuile werk laat doen. Je werd niet voor niets gepest op school.

     1. Ja hoor Herr Hans Kreuger 88.
      Liever een nicht, wat behalve door moslims en nazi’s word gezien als normaal, dan een aanhanger van Martijn, waarvan heel Nederland walgt. Jij kiest Martijn omdat deze lui geen weerwoord willen horen en hun slachtoffers kunnen dat niet.
      Net als sommige ‘weldoeners’ die een koopvrouw hebben, hé Hans 88.
      Wat wel vervelend voor je is, is dat er voor jou weinig leesbladen overblijven. Volk en vaderland is weg en OK Magazine ook.
      Wat overblijft is Donald duck.
      Met deze in je linkerhand en een koptelefoon met nazi liedjes op je kop kom jij je dag door. Je mag zelf invullen wat je met je rechterhand doet.

     2. Als je zo het domme gebral van Jan en Jaap ziet dan zou je haast gaan denken aan sociaal democratisch gedachtegoed als eugenese, maar ook dit lost zich uiteindelijk van zelf op.

  1. Herr Hans Kreuger 88.
   Waarom stel jij deze vraag via dit medium aan je alter ego? Is het omdat ‘het’ een hersenspinsel is?
   Kan je dan op deze manier je vraag als hermit beantwoorden?
   Je kan het toch ook aan ‘het’ vragen tijdens jullie wekelijkse darkroom uitje als het, hoogst onwaarschijnlijk, een levend ‘het’ is?

    1. Jezus, weer zo alter ego van Herr Hans Kreuger 88. Of een wel bestaand gefrustreerd politiek verkeerd kind, waar thuis het portret van Rost v T stond op de schouw.
     Ook lid van de club 40’45 kameraden?

 1. Och, Jan en Jaap benaderen het werk- en denkniveau van de plaatselijke MVS bestuurders en dit etnocentristische medium en horen er dus bij.

  Als de vlaggetjes op de bekende strontschuit dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *