WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDINGEN VOOR BEDREIGINGEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een maaltijdbezorger stond vanmiddag met een collega te praten op de Thurledeweg, aan de rand van bedrijventerrein ‘s-Gravelandsepolder in Schiedam, en keek net iets te lang naar drie mannen in een auto. Dat kwam hem duur te staan. Later hielden agenten de drie mannen aan.

De twee bezorgers stonden met elkaar te praten toen twee van de mannen uitstapten. Ze spraken een van de jongens heel bedreigend toe en gaven hem een klap. De jongen rende weg, maar werd tegen zijn benen geschopt en tegen de grond gewerkt. Zijn achtergebleven collega belde de politie en zag dat een van de drie mannen vanuit de auto hem een vuurwapen liet zien. De twee mannen stapten vervolgens weer in en reden weg, ze namen de telefoon van het slachtoffer mee. De politie die er snel was, bekommerde zich om de twee jongens en zetten meerdere collega’s in.

Door de locatievoorziening van de gestolen telefoon kon het Team Parate Eenheid de telefoon traceren en leidde ze naar de Rosener Manzstraat in Rotterdam-West. Daar konden de drie mannen, van 23, 24 en 25 jaar in de boeien worden geslagen. De woning en de auto worden nog onderzocht.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 gedachten over “AANHOUDINGEN VOOR BEDREIGINGEN SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *