WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AANHOUDING DRIE JONGENS NA BEROVING MAASSLUIS

MAASSLUIS- Drie jongens van 17 en 16 jaar (2x) zijn in Maassluis aangehouden. Eén van hen zou daar vrijdag een 15-jarige uit Rotterdam hebben beroofd en bedreigd.

Rond 17.00 uur verliet het slachtoffer samen met een vriend een supermarkt in winkelcentrum Koningshoek toen drie jongens hen daar in de gaten kregen en hen achterna gingen lopen. Het slachtoffer en zijn vriend vertrouwden het zaakje niet en renden weg. Het voorgevoel bleek juist, want één van de jongens haalde een groot mes tevoorschijn. Samen met de twee anderen rende hij achter het slachtoffer en zijn vriend aan. De 15-jarige werd uiteindelijk door één van de drie achtervolgers, de messentrekker, achterhaald. Hij moest zijn schoenen afstaan. Zijn vriend wist te ontkomen.

Kort na de beroving zagen agenten drie jongens op een parkeerplaats aan de Mozartlaan. Ze voldeden aan het signalement en werden aangehouden. De hoofdrolspeler van het drietal, 16 jaar jong en zonder bekende woonplaats, zit nog vast en wordt verhoord. Zijn mes werd overigens niet gevonden. De twee anderen uit Maassluis zijn na verhoor dezelfde dag heengezonden.

Eén gedachte over “AANHOUDING DRIE JONGENS NA BEROVING MAASSLUIS

  1. Laat me raden, licht getint, trainingsbroek, gympies, kapusjonnetje of hoodie zo je wilt, zit ik er ver naast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *