WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ABN AMRO STUURT SCHIEDAMMERS VOOR BANKZAKEN NAAR SPIJKENISSE

SCHIEDAM- Schiedamse klanten van de ABN AMRO bank kunnen vanaf 4 juni terecht bij het kantoor in Spijkenisse: aan de Raadhuislaan 91. Dat laat de bank weten in een persbericht. Daarnaast worden Schiedammers verwezen naar één van de andere nog resterende kantoren in Nederland.

Het ABN AMRO kantoor aan het Land van Belofte sluit per 4 juni, omdat steeds meer klanten van ABN AMRO hun regelen bankzaken zouden regelen via de ABN AMRO app, Internet Bankieren en Beeldbankieren. Voor klanten zou het daarom steeds minder noodzakelijk zijn om een bankkantoor te bezoeken. Als gevolg neemt het aantal klanten dat een bankkantoor bezoekt elk jaar verder af. Daarom sluit ABN AMRO onder meer het Schiedamse kantoor.

ABN AMRO biedt klanten die meer willen weten over Internet Bankieren, de ABN AMRO app of Beeldbankieren een gratis cursus online bankieren aan. Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden via abnamro.nl/cursus of bellen naar 0900 0024.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 gedachten over “ABN AMRO STUURT SCHIEDAMMERS VOOR BANKZAKEN NAAR SPIJKENISSE

  1. Moet niet gekker worden om je bankzaken vanuit Schiedam naar Spijkenisse te gaan in Vlaardingen is het nog haalbaar. De klant word een nummer heeft niets meer met klant vriendelijk te maken. Bankzaken doe ik al online niet alle mensen zijn thuis met de computer en zal een groot probleem worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *