WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ACTIVITEITEN MAC BRANDERSTAD SCHIEDAM

SCHIEDAM-  Activiteitencentrum MAC Brandersstad in Schiedam presenteert in de laatste periode van het jaar extra activiteiten. Van een kerstbingo, Indische rijsttafel tot een Nieuwjaarsinloop.

Aanstaande zaterdag organiseert MAC Brandersstad een kerstbingo met prijzen. De bingo is gratis, maar de consumpties niet. MAC Brandersstad is open vanaf 12.00 uur en de bingo is van 19.30 tot 22.00 uur. Opgeven bij Ria Heyster, 06-83245247

MAC BRANDERSTAD 1Woensdag 23 December organiseert MAC Brandersstad een kerst-high-tea. Voor 2,00 kunt u genieten van hartige en zoete hapjes van 13.30 tot 15.30 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd.
Donderdagavond 24 December staat er een Indische rijsttafel op het menu. Opgeven voor 13.30 uur op de dag zelf. Kosten: 4,50 euro. De maaltijd start om 17.30 uur en we zijn open tot 19.30 uur. Een vaste groep van vrijwilligers stelt drie maal per week een gezonde maaltijd samen.

Dinsdag, donderdag en zaterdag is er altijd verse soep, een toetje en de hoofdmaaltijden variëren van kip in bladerdeeg tot Hollandse pot. Kijk op thuisafgehaald.nl voor de maaltijden.

Zaterdag 2 Januari is er een Nieuwjaarsinloop. MAC Brandersstad open vanaf 12.00 uur. Ook hier is iedereen is van harte uitgenodigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *