WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

AGENTE IN GORINCHEM MEEGESLEURD MET AUTO VERDACHTE

GORINCHEM- Een politieagente is gisteravond, rond de klok van 19.30 uur, meegesleurd met een auto tijdens een controle in de Vijfzinnenstraat te Gorinchem.

De bestuurder van de auto, een 21-jarige man uit Gorinchem, verzette zich hevig tegen de routine controle door de vrouw. Hij sloeg het portier van zijn auto met kracht dicht, in een poging om aan de situatie te ontsnappen. Terwijl hij probeerde weg te rijden, bevond de hand van de agente zich nog in de deurklink. Dit resulteerde in een gevaarlijke situatie waarbij de agente enkele meters werd meegesleurd door de auto. Met veel moeite wist de vrouw zich los te rukken van de rijdende auto. De bestuurder liet hierop geen moment verloren gaan en zette zijn vlucht voort. Na een korte achtervolging door andere politie-eenheden, werd de man enkele straten verderop tot stilstand gedwongen en aangehouden.

Ondanks de schrik en de verwondingen, maakt de betrokken agente het naar omstandigheden goed. Ze heeft de gebeurtenis als zeer schokkend ervaren en ondervindt nog steeds hinder van haar hand, maar is vastberaden om haar werkzaamheden voort te zetten.

Eén gedachte over “AGENTE IN GORINCHEM MEEGESLEURD MET AUTO VERDACHTE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *