WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ANNEMIEK JETTEN (PVDA) TOCH NOG ‘ECHTE VLAARDINGSE’

VLAARDINGEN- Een clubje breiers (m/v) is bezig met het vervaardigen van een originele Vlaardingse visserstrui voor Annemiek Jetten (PvdA), burgemeester van de gemeente Vlaardingen. Het gaat om een initiatief van de Brei Club van Museum Vlaardingen, waarbij vanmorgen ook Jetten een visserstrui werd aangemeten.

De Bredase, met een appartement in Vlaardingen-Holy, houdt zich de laatste weken nadrukkelijk op in de haringstad. De exacte verblijfplaats van de burgemeester van Vlaardingen is onderwerp van discussie. Een Wob-verzoek moet duidelijk maken in hoeverre Jetten tot Tweede Pinksterdag de waarheid sprak en de afgelopen jaren daadwerkelijk in Vlaardingen verbleef.

Jetten heeft inmiddels opdracht gegeven tot een onderzoek naar Waterweg Actueel. Aanleiding: Op tweede Pinksterdag lieten wij u weten dat bewoners van een straat in Breda hun buurvrouw herkennen in een stapel foto’s met afbeeldingen van de eerste burger van Vlaardingen (Een buurman: “Ja, ze woont hier twee deuren verder”).

Jetten begeeft zich op glad ijs indien haar appartement in Vlaardingen-Holy tot tweede Pinksterdag vooral gebruikt is als een postbusadres. Immers burgemeester Jetten benoemt integriteit telkens weer als speerpunt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *