WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘ASIELZOEKERS IN OUDE PAND WSM MAASSLUIS’

 

Alle raadsfractie prezen dinsdagavond de manier waarop vrijwiligers en het college vorige week hebben gehandeld rond de crisisopvang van 104 irreguliere migranten in de Olympiahal.
Alle raadsfractie prezen dinsdagavond de manier waarop vrijwilligers en het college van Maassluis vorige week hebben gehandeld rond de crisisopvang van 204 irreguliere migranten in de Olympiahal.

MAASSLUIS- Het voormalige pand van de WSM in Maassluis zou in beeld zijn als opvanglocatie voor asielzoekers. Ook een leeg pand op het ’t Hoofd in Maassluis komt mogelijk in aanmerking. Dat viel op te maken uit de woorden van fractievoorzitter Gertjan Enzerink van oppositiepartij Maassluis Belang (MB). Hij noemde de twee mogelijke locaties tijdens de gemeenteraadsvergadering van dinsdagavond. Dit tot schrik van burgemeester Koos Karssen (CDA). De burgervader vindt het noemen van locaties op basis van geruchten zeer onverstandig:”We hebben nog geen enkele afspraak gemaakt met het COA”.

MB en VVD willen bij nieuwe noodopvang van asielzoeker in het vervolg dat dit eerst met de raad wordt  besproken. Tegelijk werden kritische geluiden over de recente noodopvang in de Olympiahal  door de VVD afgedaan als ‘negatief geschreeuw via social media’.

Eén gedachte over “‘ASIELZOEKERS IN OUDE PAND WSM MAASSLUIS’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *