WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘BED & BREAKFAST’ IN STADHUIS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- In een verrassende zet heeft de Vlaardingse politieke partij ONS.Vlaardingen aangekondigd dat ze een Bed & Breakfast genaamd ‘One Night Stand (ONS)’ zullen openen. Na het succes van City Marketing, dat op initiatief van ONS.Vlaardingen is gelanceerd, kunnen toeristen nu ook genieten van een unieke ervaring in het stadhuis.

De omgebouwde fractiekamer zal dienen als de locatie voor deze bijzondere overnachting. Raadsleden zullen persoonlijk zorgen voor een onvergetelijke nacht voor de gasten. Denk aan een beschuitje eten met de burgemeester of een kopje koffie drinken met de wethouders. De politici zijn enthousiast over dit initiatief en hopen zo de stad Vlaardingen nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers.

Hoewel het idee van een politieke Bed & Breakfast op het eerste gezicht verrassend lijkt, is het niet geheel toevallig ook bijna 1 april. ONS.Vlaardingen lijkt met deze aankondiging een knipoog te geven naar de traditie van grappen en grollen op deze dag. Of het daadwerkelijk om een 1 aprilgrap gaat, zal de tijd uitwijzen. Voor nu kunnen we in ieder geval genieten van het idee van een nachtje doorbrengen met lokale politici in het stadhuis van Vlaardingen.

Frans Hoogendijk, fractievoorzitter van ONS.Vlaardingen legt uit: “Met de onaangekondigde komst van 30 statushouders (asielzoekers, red.) in het Ibis hotel zagen wij een gat in de markt. Zeker met de zeer centrale locatie waar binnenkort, ook door ONS.Vlaardingen, de panden uitgelicht gaan worden. Voor een schappelijke prijs kunnen we mensen laten genieten van al het moois in Vlaardingen en de stad weer een beetje leuker maken. Lokale politieke partijen krijgen nog altijd geen subsidie van de landelijke overheid, dat vroeg om creatieve oplossingen voor een mooi campagnebudget voor 2026.”

3 gedachten over “‘BED & BREAKFAST’ IN STADHUIS VLAARDINGEN

  1. Zo gek is deze grap niet, hoewel de naam one night stand eerder aan een bordeel doet denken, waardoor sommige wethouders zich er eerder thuis zouden voelen. Maar die toko volstoppen met asieltuig en van de tegenoverliggende kerk een mozzekee maken zou zo gek niet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *