WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BEELDEN DADER BESCHIETING RESTAURANT ROTTERDAM-ZUID

ROTTERDAM- In de uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht wordt vanavond aandacht gevraagd voor de beschieting van een aan de Vijf Werelddelen te Rotterdam-Feijenoord, in de nacht van zaterdag op zondagochtend 18 september 2022. Hierbij is niemand gewond geraakt. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft goede camerabeelden van een verdachte.

Rond 06.00 uur die ochtend wordt de horecagelegenheid onder vuur genomen. Dit werd niet direct opgemerkt, maar pas de volgende ochtend, toen mensen kogelgaten in het pand zagen zitten.

De recherche startte een onderzoek; zo is er buurtonderzoek gedaan en zijn er camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld en hierdoor zijn er beelden van de dader. Op de beelden is te zien dat een man een paar keer heen en weer langs het pand loopt. Vervolgens loopt hij terug naar het restaurant en vuurt een aantal schoten af.

Door de politie wordt gehoopt dat er mensen zijn die de schutter op de beelden herkennen, of misschien wel meer weten van het schietincident. Bel 0900-8844.

Eén gedachte over “BEELDEN DADER BESCHIETING RESTAURANT ROTTERDAM-ZUID

  1. Al zou ik die kennen, ga ik mn leven niet riskeren voor iemand die toch een taakstraf krijgt.
    Moeten ze maar echte straffen geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *