WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BEELDEN DADERS AANSLAG BOTERSTRAAT SCHIEDAM

SCHIEDAM- In Schiedam worden twee mannen gezocht die verdacht worden van betrokkenheid bij een explosie die plaatsvond bij een huis in de Boterstraat. De bewakingsbeelden waarop zij te zien zijn, zijn gisteravond uitgezonden in het televisieprogramma Bureau Rijnmond. De politie vraagt om hulp bij het identificeren van deze individuen.

De explosie bij het huis van een 68-jarige bewoner vond plaats in de nacht van dinsdag 17 oktober op woensdag 18 oktober, net voor 01:00 uur. Na de daad vluchtten de verdachten weg via de Kreupelstraat, de Herenstraat en uiteindelijk de Grote Markt.

De eerste verdachte is een man met een slank postuur en een licht getinte huid. Hij is gekleed in donkere bovenkleding met een capuchon en een embleem op de hoogte van de linkermouw. Hij draagt ook een donkere of groene strakke broek, zwarte schoenen en heeft een rode plastic tas bij zich.

De tweede verdachte is eveneens slank en draagt een donkere gewatteerde jas met capuchon, voorzien van de tekst ‘In Gold We Trust’. Zijn donkere strakke broek is versierd met twee lichte strepen en hij draagt zwarte sportschoenen met witte accenten, samen met een blauwe plastic tas.

De politie roept iedereen die de mannen herkent of aanvullende informatie heeft, zoals camerabeelden, op om contact op te nemen. U kunt bellen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Wilt u anoniem blijven, dan kunt u uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Eén gedachte over “BEELDEN DADERS AANSLAG BOTERSTRAAT SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *