WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BEELDEN OVERVAL JUWELIER HOOGSTRAAT SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er staan beelden online van de overvallers die toesloegen bij juwelier C. Verkade op de Hoogstraat in Schiedam. Op de schrikkeldag van dit jaar, 29 februari, werd de winkel het doelwit van een brutale overval. Rond 13.30 uur drongen drie gemaskerde mannen het familiebedrijf binnen en bedreigden het personeel met een vuurwapen.

De overval werd voorafgegaan door een verdachte situatie waarbij een jongeman, die zich voordeed als geïnteresseerde klant, foto’s nam van de sieraden en uitgebreid sprak met een medewerker over een ring. Kort na zijn vertrek zonder aankoop, betraden drie mannen de winkel, die duidelijk niet van plan waren te betalen voor de waardevolle sieraden.

De daders hebben tijdens de overval een vitrine vernield en zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan. De politie was snel ter plaatse en wist de verdachten niet lang na de overval aan te houden. Desondanks is de politie op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de gebeurtenissen voor, tijdens of na de overval. Iedereen die informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie: 0800-6070.

7 gedachten over “BEELDEN OVERVAL JUWELIER HOOGSTRAAT SCHIEDAM

  1. Getuigen? Ik weet precies wat er gebeurde vóór de overval, de ouders van dit schorem zijn vergeten ze te aborteren.

    1. Linke Loetje hou je mond hoorrrr. Aborteren ? Pardon?! Want je kan weten wat je kind de komende jaren gaat doen. Of hoe hij zn leven lijd? Volgens mij niet mogooltje. Dom wijf🤣.

        1. @ Wallie , Waren jouw ouders er maar mee begonnen , dan hadden wij jouw kortzichtige reacties niet meer hoeven te lezen ………………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *