WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BENEFRIET MAASSLUIS KOMT ERAAN

postertje headerMAASSLUIS- In Maassluis en omgeving worden momenteel flyers verspreid voor de Benefriet ten behoeve van Cornelis Harteveld. Begin augustus werd de mobiele snackwagen van de frietkoning gestolen en een paar dagen later totaal verwoest teruggevonden.

Harteveld 11

harteveld 7
Dit is Maassluis en de rest van Nederland niet ontgaan. Door “echte” Sluizenaars is het initiatief genomen een benefietavond te organiseren om geld voor Cornelis Harteveld in te zamelen. Geld dat nodig is om deze kleine Maassluise ondernemer weer met een vervangende frietkar de weg op te helpen.

Het wordt niet zomaar een feest, beloofd de organisatie,maar een feest georganiseerd door Maassluizers voor Maassluizers. Bovendien staan er een aantal verrassende optredens gepland van artiesten die geheel belangeloos aan deze benefietavond meewerken.

Voor een beetje jeugdsentiment kunt u “Clown Bassie” zien optreden met zijn mondharmonica. In de jaren ’50 heeft Bas van Toor nog gewerkt voor Cornelis Harteveld Sr. en voelt hij zich erg verbonden met deze hardwerkende ondernemersfamilie.

Verder zullen Koos Kap & Arie Herlaar gezamenlijk optreden met een verrassende nieuwe act. Koos, gitarist Maassluis All Star Band / Final Exit, classic Rocksongs met een scherp randje, samen met Arie zal dit optreden lang blijven nagalmen. Naast begeleiding akoestisch met de gitaar, zullen ook zij bekende nummers ten gehore
brengen.

Ronald van Beest bekend o.a. als zoon van De Slager maar ook als zanger van The Wild Romance, de band van “wijlen” Herman Brood zal onder de naam Yada Yada met de beste bezetting op deze avond optreden.

Op dancegebied gaat het los met de dj’s Wicked – G & MC D-Way en Raw Kehn en die zullen naast Dance ook Classics uit de boxen laten knallen. Tijdens de avond hebben we als presentator Jeroen Toet (bekend van WOS TV, nu PSV TV). Kortom een feestje waar heel Maassluis bij wil zijn en wat u niet mag missen.Het Benefriet zal plaatsvinden op 20 september vanaf 19.00 uur bij ‘In Blik’ (aan de Westlandseweg), Adres: De Vloot 208, 3144 PK Maassluis en zal tot ca. 02.00 uur duren.

Kaarten (€ 10,00) voor het benefietconcert zijn te verkrijgen via een e-ticketsyteem op www.steunharteveld.nl, en losse kaarten bij o.a. Eetcafé de Dijk en Hartelust in Maassluis. Voor overige verkooppunten en laatste nieuws raadpleeg de website, www. steunharteveld.nl