WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BIBLIOTHEEK IN DE NIEUWE HARG SCHIEDAM

SCHIEDAM- In het zorg- en dienstencentrum van de Frankelandgroep aan het Hargplein 116 in Schiedam-Noord, is een bibliotheekvoorziening te vinden. De vaste collectie bestaat uit actuele romans, streekromans en Grootletterboeken. Het is hier, net als in de Jeugdbibliotheek in De Klinker, mogelijk om bestelde materialen uit de collectie van de Bibliotheek Schiedam op te halen.

Alle Schiedammers, dus ook niet-leden, kunnen hier gebruik maken van de faciliteiten in deze bibliotheekvoorziening met gratis WiFi. Neem plaats aan de leestafel en blader, onder het genot van een kopje koffie, door de nieuwste tijdschriften en kranten.

In de Nieuwe Harg kan de gehele collectie van de Bibliotheek Schiedam op basis van lidmaatschap geleend worden. Leden kunnen door in te loggen op www.debibliotheekschiedam.nl aangeven dat de gereserveerde materialen naar De Nieuwe Harg vervoerd moeten worden. De vervoersdienst brengt de bestelling binnen drie werkdagen naar de plek van bestemming. Op het moment dat deze klaar staat om op te halen, krijgt u hier per mail bericht van.