WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BOETES OVERTREDERS NOODVERORDENING SCHIEDAM CENTRUM

SCHIEDAM- De Lichtblauwe Brigade heeft in het centrum van Schiedam twee boetes uitgedeeld aan overtreders van de noodverordening.

De handhavers zagen een groepje van drie volwassenen lopen op het Land van Belofte. Bij het zien van de boa’s rende er één weg, de twee anderen zijn staande gehouden op het Sebastiaanshof. Beiden hebben een boete voor het niet voldoen aan de noodverordening: samenscholing in combinatie met het niet voldoen aan het afstand houden van 1,5 meter.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 gedachten over “BOETES OVERTREDERS NOODVERORDENING SCHIEDAM CENTRUM

  1. Kan er aub bij het Johann Straussplein gekeken worden, dat kids buiten spelen dat mag, maar in zulke grote groepen zonder de afstand.???

  2. kom eens aan het eind van de middag en aan het begin van de avond op het archimedisplein in schiedam oost kijken dan staan en lopen een bulgaar of 20 a 25 die zitten bij elkaar op schoot en zeker geen 1.5 meter afstand in acht genomen , en ze maken een verschrikkelijk tering herrie ,gillen hard praten en onnodig claxoneren en als ze de politie zien aankomen dan stuiven ze allemaal diversen kanten op , en als de politie weer weg is dan komen ze weer terug, en dan begint het gezeik opnieuw dure auto,s ( bmw,s mercedus, en audie )en dan lopen er een stuk of 8 zeer jonge meisjes omheen te dralen ( ik denk loverboys

  3. Ik snap dat de Boa’s niet overal even inzetbaar kunnen zijn. Maar als we bellen naar de politie of gemeente dan krijg je te horen, kinderen mogen buiten spelen met 1.5 m afstand. Kinderen houden geen afstand voor volwassenen schijnt het al moeilijk te zijn. Knal die boetes eruit bij de ouders want misschien worden ze dan wakker om afspraken te maken met hun (ouder dan 12) kinderen over naar buiten gaan, en dat de ouders ook even duidelijk wordt gemaakt dat ze totaal geen rekening met anderen houden zoals bv de mensen die keihard voor ons werken in de zorg…

  4. Mensen die in ziekenhuizen werken en bejaarden te huizen, worden ook geen afstand gehouden, ik vindt dit gewoon belachelijk. Mensen verliezen hun banen door carona en leven ze in armoe dan dit nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *