WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BONNEN TOETERTURKEN VLAARDINGEN KLEIN DEEL VERKEERSOVERLAST

VLAARDINGEN- In anderhalf jaar tijd zijn in Vlaardingen meer dan zevenhonderdvijftig bekeuringen uitgeschreven door de politie wegens verkeersoverlast. Dat wordt duidelijk uit de cijfers die de gemeente heeft opgevraagd bij de politie naar aanleiding van vragen door ONS.Vlaardingen over de luidruchtige bruiloftsstoeten van buitenlanders.

In het reguliere overleg tussen politie en burgemeester worden onder meer de gevallen van verstoring van de openbare orde besproken. Ook de Turkse bruiloftsstoet van 1 juli op het Liesveldviaduct is aan de orde geweest. De politie heeft een eigen verantwoordelijkheid in het opsporen van strafbare feiten. Het Openbaar Ministerie bepaalt of en op welke wijze vervolging van strafbare feiten plaats zal vinden. Voor het aanhoudend toeteren door de Turken op het Liesveldviaduct zijn vier bruiloftsgasten op de bon gegaan.

Desgevraagd meldt de politie de gemeente het volgende:

In 2017 (tot en met 4 december 2017) zijn 1650 bekeuringen geschreven waarvan 354 voor verkeersoverlast. In 2018 zijn tot en met 30 juni 2018 reeds 1160 bekeuringen geregistreerd, waarvan 432 voor verkeersoverlast. Dit aantal kan, vanwege de verwerkingstermijn, nog toenemen. In totaal betreft het dus 786 bekeuringen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

3 gedachten over “BONNEN TOETERTURKEN VLAARDINGEN KLEIN DEEL VERKEERSOVERLAST

 1. Geweldig.
  4-0 voor Portugal in de EK.
  Vandaag, 22 juni 2024 geen toeterturk te horen en geen verkeerschaos op het Hofplein door ‘ feestende’ relschoppers.
  Tot nu toe heb ik alleen huilende Nederturken gehoord.

 2. @ Jaap , 3-0 werd het ; Trouwens aan die plof en klapper Turken / Marokkies heb ik meer ergernis , ze rijden vol gas , laten hun gas los en het lijkt wel of dan de hel los breekt met al die knallen die ze dan veroorzaken ……………

 3. @Jan.
  I.d.d. het was 3-0.
  Het hele voetbal vind ik geen donder aan, hoorde de Portugese buren 4 x jubelen.
  Maar het ging mij om het toeter gebeuren wat ik zeker niet miste.
  En oostblokkers m.n. bulgaren veroorzaken i.d.d. samen met turkse vriendjes veel overlast met hun knallende uitlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *