WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BRAND VOLKSTUINCOMPLEX ROTTERDAM-WEST

ROTTERDAM- Bij Volkstuinders Vereniging Vreelust in Rotterdam-West heeft gisteravond een grote brand gewoed. De brandweer had moeite om het vuur te bestrijden en moest de Tjalklaan afsluiten voor het verkeer. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brand brak rond 22.45 uur uit bij het complex aan de Tjalklaan, nabij de A20. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De brandweer schaalde al snel op om voldoende personeel en materieel ter plaatse te hebben. Omdat het lastig was om water bij de brand te krijgen, pendelde de brandweer met een aantal voertuigen tussen de brandhaard en de dichtstbijzijnde waterbron.

De Tjalklaan was in de richting van Rotterdam afgesloten tussen de afrit A20 en de Spaanse Polder. Dit zorgde voor verkeershinder voor automobilisten en omwonenden. Om 00.34 uur had de brandweer de brand onder controle, maar was nog wel bezig met nablussen. De Tjalklaan werd rond 01.15 uur weer opengesteld voor het verkeer.

Leden van de volkstuindersvereniging zijn op de hoogte gebracht van de brand. Het is nog niet duidelijk hoeveel schade er is aan de tuinhuisjes. De vereniging zal vandaag een inventarisatie maken van de gevolgen van de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *