WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BRUIDSTAARTEN PROEVEN IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Aanstaande bruidsparen die niet nog niet weten welke bruidstaart zij hun gasten op de grote dag willen presenteren kunnen zich inschrijven voor een heuse bruidstaartenpoeverij in Het Deltahotel. De proefsessie wordt op de laatste zondag van oktober gehouden en is bedoeld om naast het uiterlijk van de taart ook voor de perfecte smaak te kunnen kiezen. Om deel te nemen aan deze taartenproeverij, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, is aanmelden gewenst: info@deltahotel.nl – 010 – 434 54 77.
DSC00017

DSC00016
Daarnaast kunnen de aanstaande paren die zondag ook kennis maken met alle andere facetten van een bruiloft tijdens de bruidsbeurs die op hetzelfde moment wordt gehouden in het Vlaardingse hotel. Zo valt er te genieten van spectaculaire modeshows, de nieuwste bruidscollectie 2015, entertainment voor tijdens uw bruiloft, prachtige trouwauto’s en nog veel meer leuks.

De beurs is zondag 26 oktober van 11.00 tot 17.00 uur in het Delta Hotel aan de Maasboulevard 15 in Vlaardingen en de entree is gratis.