WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BURGEMEESTER NADRUKKELIJK AANWEZIG IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) heeft zaterdag veelvuldig getwitterd over haar uren in Vlaardingen. De eerste burger heeft haar volgers op de hoogte gesteld van haar aanwezigheid bij het Streekmuseum Jan Anderson, de Bethelkerk, de Watertoren en het rondje Ambacht. In de avond meldt ze haar bezoek aan het jubileumconcert van het Vlaardingse mannenkoor Orpheus.

Ter vergelijking; in het Pinksterweekend van 8 tot en met 10 juni wordt er drie dagen lang helemaal niets getweet door de burgemeester. In het weekend van 1 en 2 juni meldt ze alleen het door haar in de ochtend gegeven startschot bij de Haring en Bier wandeltocht.

Naar eigen zeggen woont Jetten volledig in Vlaardingen. Ze heeft een appartement in de wijk Holy. Tegelijk zeggen bewoners van een straat in Breda dat Jetten bij hen in Brabant woont, samen met haar echtgenoot. Het stel bezit daar sinds 1994 een rijtjeshuis. Zelf beweert Jetten dat niet zij en haar echtgenoot in dit pand te Breda wonen, maar een gezinslid. In Vlaardingen wordt door boze tongen beweerd dat het appartement van Jetten in Holy alleen dient als een post/visite adres (‘Omdat alleen daar slapen nou eenmaal makkelijk is, om dichtbij op te staan.’)

De Vlaardingse burgemeester kan dankzij de moderne techniek het onweerlegbaar bewijs leveren dat ze daadwerkelijk in Vlaardingen woont. Voor dat bewijs hoeft de burgemeester slechts de gegevens van haar Ipad te tonen, denkt raadslid Tim Thiel (Fractie Boers). Hij verzoekt de burgemeester in een reeks schriftelijke vragen dit te doen.

De woning in Breda.
De fractie Boers hoopt snel duidelijk te krijgen hoeveel dagen/nachten de burgemeester de afgelopen 6 maanden gemiddeld in Vlaardingen verbleef. Jetten wordt daarom ook gevraagd onder ede een verklaring af te leggen over haar daadwerkelijke verblijf in Vlaardingen. In combinatie met het tonen van de locatiegegevens uit haar telefoon en Ipad moet duidelijk worden hoe Vlaardingse de eerste inwoner van de haringstad daadwerkelijk is.

Jetten laat zich graag voorstaan op haar integriteit (en rekent anderen daar ook genadeloos op af).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *