WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BURGEMEESTER NODIGT VLAARDINGER UIT NA KRITIEK

VLAARDINGEN- Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) nodigt Vlaardinger Rico Berveling uit om een dag met haar mee te lopen. ‘Ik heb in Vlaardingen zelden zo’n onzichtbare burgemeester gezien’, schrijft Berveling op Twitter. Het bericht is gelezen door de burgemeester. Ze reageert met:’ Beste Rico, ik merk dat je zeer betrokken bent bij de stad. Ik nodig je uit om een dagje met mij mee te lopen, weet je meteen wat ik doe en waar ik zoal kom en wie ik spreek. Durf je het aan?’

Berveling vindt Jetten ‘echt om je voor te schamen’. Hij schrijft: ‘Annemiek je bent geen burgemeester van alle Vlaardingers. Je pakt het totaal verkeerd aan en dat doet mij pijn! Treed alsjeblieft af voor iemand met Vlaardings hart.’

De uitnodiging van Jetten wordt aanvaard. Berveling: ‘Graag zelfs! Waar kan ik mezelf hiervoor aanmelden? Zolang het niet op 20 maart is, dan is het goed. Want ik ben dan weer stembureauvoorzitter. Overigens heb ik ook al bij drie partijen gezeten uit de raad over circulaire stadsontwikkeling. Dus ik ben benieuwd.’

Jetten is sinds januari 2016 eerste burger van Vlaardingen. Daarvoor was ze burgemeester van de gemeente Sluis in Zeeland.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *