WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BURGEMEESTER VLAARDINGEN BESPOT

VLAARDINGEN- De Vlaardingse burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) moet het ontgelden op verschillende plaatsen op het internet. Vannacht is een filmpje online gezet waarin te zien is hoe een man met kerstboom tegen de glazendeur van het oude stadhuis urineert. Dit alles onder het motto: ’Jetten we zijn je gezeik zat’ . De video wordt aangevuld met het weinig poëtisch bijschrift : ‘Jetten Out! Met je klauwen van het vreugdevuur afblijven!’

Elders wordt gespot met de vakantie die de burgemeester nam nadat ze de noodverordening had ingesteld tegen vreugdevuren in Vlaardingen. Ook het plaatsen van extra camera’s en het ontmoedigen van sponsors van de vreugdevuren worden niet overal gewaardeerd.

Raadslid Tim Thiel (Fractie Boers) heeft een andere kijk op de aanpak van de gemeente Vlaardingen. Op zijn Facebookpagina schrijft de politicus: ‘Betekent dit dat jullie vanaf nu ook proactief handelen in andere zaken? Dat jullie eindelijk gaan denken en werken conform de gedachte van de Omgevingswet? Gaan jullie vanaf nu het gesprek aan met de burger? Pakken jullie in positieve zin de regie? Blijven jullie nu eens niet achterover leunen? Dat wil zeggen werken jullie nu volgens de visie van ‘Ja, mits’ in plaats van ‘Nee, tenzij’.

Burgemeester Jetten zou zijn bedreigd vanuit de organisatoren van de vreugdevuren.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *