WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BURGEMEESTER VLAARDINGEN BRENGT RAADSLID TOT ZWIJGEN

VLAARDINGEN- Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) wil alleen bij Radio1 in de uitzending als raadslid Ron Boers wegblijft. Dat beweert het kritisch raadslid Boers van ONS.Vlaardingen. Boers heeft gehoor gegeven aan dit verzoek en zwijgt over de problemen in de Timorstraat.

Boers heeft afgelopen week de onvrede in de Timorstraat opzettelijk in de publiciteit gebracht om Jetten tot actie te bewegen. Over zijn zwijgen op Radio 1 in het programma Nieuws en Co (NOS en NTR) is hij duidelijk: “Dit programma móet doorgaan, en deze bewoonsters zijn mans/vrouws genoeg om deze burgemeester zelf de oren te wassen.’

Jetten  heeft gistermiddag de Timorstraat in Vlaardingen bezocht. De burgemeester was in het gezelschap van wethouder Hans Versluijs (PvdA). De twee hebben gesproken met bewoners uit de straat.

Bewoners van de Timorstraat klagen over een acht jaar durende burenterreur door een bewoner met psychische problemen. Buren hebben last van onder meer bedreiging en nachtenlange geluidsoverlast.

 

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *