WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BURGEMEESTER VLAARDINGEN ZWAAIT AF MET KADO VOOR STAD

VLAARDINGEN- De Vlaardingse burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) heeft vandaag zijn laatste werkdag als eerste burger van de haringstad. Er komt geen groots afscheid. De burgemeester wil ook geen afscheidscadeau voor zichzelf, maar graag iets voor de stad. Dat cadeau wordt straks onthuld op de Markt, voor de Grote Kerk.

Eenhoorn is sinds 13 december 2019 voor de tweede maal waarnemend burgemeester van de gemeente Vlaardingen. Hij volgde dat jaar Annemiek Jetten (PvdA) op, die Vlaardingen hals over kop verliet na hoogoplopende onenigheid met haar wethouders. In 2014 nam Eenhoorn als waarnemend burgemeester het stokje al eens over van toenmalig burgemeester Tjerk Bruinsma (PvdA) in Vlaardingen.

5 gedachten over “BURGEMEESTER VLAARDINGEN ZWAAIT AF MET KADO VOOR STAD

  1. Wat zullen we deze Rambo missen, ons wapen tegen het kwaad, de enige burgemeester in Nederland die op oudejaarsnacht al schietend door de straten van Vlaardingen toog teneinde de schavuiten te arresteren zodat die hun taakstraf niet zouden ontlopen. Wat zullen de Vlaardingers vandaag ontroerd zijn door de onthulling op het pleintje, (hoewel, uiteraard alleen de klaplopers, anderen werken op deze tijden). We zullen u missen, clown Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *