WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

BURGEMEESTER WAARSCHUWT RADDRAAIERS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) kondigt aan hard op te treden tegen raddraaiers om de komende jaarwisseling goed te laten verlopen in Vlaardingen. Directe aanleiding zijn twee recente incidenten met illegaal vuurwerk. Eenhoorn: ‘Let wel: we hebben het hier niet over kwajongens die stiekem rotjes afsteken. Het gaat om veelal volwassen mensen die lak hebben aan de veiligheid van anderen.’

Afgelopen vrijdag is de politie door omwonenden ingeseind vanwege vuurwerkoverlast in park ’t Nieuwelant in Vlaardingen-Babberspolder. Politieagenten zijn vervolgens ingesloten door een groep van circa 60 in het zwart geklede mannen en een van de politieauto’s is bekogeld met zwaar vuurwerk en flessen.

Op 7 december is bij de ingang van het oude stadhuis aan de Markt schade aangericht aan de pui vermoedelijk met een shell, een soort mortierbom.

Ook zijn in Vlaardingen de afgelopen periode diverse brandjes geweest.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 gedachten over “BURGEMEESTER WAARSCHUWT RADDRAAIERS VLAARDINGEN

  1. Politieagenten ingesloten door 60 boefjes? Hoeveel patronen gaan er in het huidige dienstwapen? Als de eerste vijf boefjes dood neervallen is het toch snel afgelopen met die onzin? Ik hoop dat dat handhaven van onze burgemeester gaat lukken en dat dit niet alleen maar spierballentaal á la Remkes is.

  2. Spierballentaal dus. Het is inmiddels over eenen op nieuwjaarsdag en ik heb nog nooit zoveel vuurwerk afgestoken zien worden. Burgemeester Rambo was nergens te bekennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *