WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

CENTRUM VLAARDINGEN IN TEKEN HARING- EN BIERFESTIVAL

VLAARDINGEN– Het Haring- en Bierfestival in het centrum van Vlaardingen beleeft vandaag zijn hoogtepunt. Het festival biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor jong en oud. Zomaar een greep uit het overvolle programma:

Voor de racefans is er een KPN Racesimulator op de Westhavenplaats Noord, ter hoogte van Assam II en Graatje. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers proberen om de tijd van Max Verstappen te verslaan.

Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een nostalgische rit in de historische stadsbussen 52 en 56 uit de jaren ’60 en ’70. Deze bussen, compleet met asbakken, zijn te bewonderen op de Westhavenplaats Noord, ter hoogte van Assam II en Graatje.

Op de Westhavenkade worden van 10.00 tot 17.00 uur diverse oude ambachten gedemonstreerd. Bezoekers kunnen onder andere een nettenboeter, mandenmaker, graveur en palingroker aan het werk zien en zelfs proeven van hun ambachtelijke producten bij het paviljoen van Vlaardingen Doen.

De braderie, een vast onderdeel van het festival, vindt ook plaats op de Westhavenkade van 10.00 tot 17.00 uur. Hier kunnen bezoekers langs diverse kraampjes en foodtrucks struinen en genieten van heerlijke lekkernijen.

Op het Veerplein treedt de Vlaardingse diva Rita Young op met haar muzikale vrienden van 11.00 tot 17.00 uur. Young is een icoon van het Haring- en Bierfestival en heeft in de afgelopen 50 jaar vaker opgetreden dan welke andere artiest ook. Dit jaar is er ook weer een speciaal Seniorenplein.

Kom naar het centrum van Vlaardingen en beleef een dag vol plezier, cultuur en nostalgie.

Eén gedachte over “CENTRUM VLAARDINGEN IN TEKEN HARING- EN BIERFESTIVAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *