WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

D66-WETHOUDER HEEFT GEEN BEELD BIJ INFORMEREN GEMEENTERAAD SCHIEDAM

Monique Rotteveel (LOS): “Ik zou willen weten wanneer die raadsbrief is geweest? Dan zal ik hem niet gezien hebben.”
SCHIEDAM- Wethouder Anoushka Biekman (D66) heeft geen flauw benul op welke manier zij de gemeenteraad (niet) heeft geïnformeerd. De mededeling dat de gemeente Schiedam twaalf gymzalen gaat overnemen van onderwijsorganisatie Primo heeft de gemeenteraad niet bereikt. Dat stellen ik elk geval de fracties van LOS en GroenLinks, tijdens de raadscommissie van gisteravond, maar volgens verantwoordelijk wethouder Anouschka Biekman (D66) is dit niet juist.

Op 13 mei is uitsluitend melding gemaakt over de gymzalen via een nieuwsbericht op deze site. Biekman: “U moest dit horen in de media? Wij hebben een raadsinformatiebrief gestuurd. Ik weet niet vanuit welke media u dit dan heeft (HIER, red.) vernomen of eerder in de media … ? Daar heb ik geen beeld bij.”

Het bericht over de gymzalen was gebaseerd op een onderdeel van de besluitenlijst van het college van 18 april. Die besluitenlijst is, bijna een volle maand na de vergadering, wel terug te vinden op de website van de gemeente, maar niet op de lijst met ingekomen stukken voor de gemeenteraad. Vaststaat dat er dus géén aparte brief aan de gemeenteraad is verstuurd over de gymzalen. Biekman doet desondanks de toezegging de niet bestaande brief alsnog toe te sturen aan de raad.

Eén gedachte over “D66-WETHOUDER HEEFT GEEN BEELD BIJ INFORMEREN GEMEENTERAAD SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *