WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DADER STEEKINCIDENT GEZOCHT IN ROTTERDAM OF OMGEVING

ROTTERDAM- De politie vermoedt dat de dader van een steekpartij op de Korte Niezel in Amsterdam afkomstig is uit (de omgeving van) Rotterdam. Tijdens een avondje uit in de hoofdstad werden twee Britse toeristen benaderd door een dealer. Na een weigering om drugs te kopen, escaleerde de situatie en werd de mannelijke toerist neergestoken.

Op 23 maart liep het stel, na een bezoek aan een kroeg in het Wallengebied, rond 1:30 uur terug naar hun hotel. Op de Korte Niezel werden ze aangesproken door een dealer. Het aanbod voor drugs werd afgewezen, waarna een worsteling en een woordenwisseling volgden. De vrouw duwde de dealer weg, maar de man werd kort daarna gestoken en zakte in elkaar.

De vrouw zette de achtervolging in, maar de verdachte ontkwam in de drukte van het Wallengebied. Het slachtoffer is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis en direct geopereerd.

Deze gewelddadige zaak heeft de aandacht van de politie die een onderzoek heeft ingesteld. De politie vraagt om uw hulp bij het identificeren van de verdachte. Heeft u informatie, neem dan contact op via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *