WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DHG VERHUURT 107.000 M² SMARTLOG BOTLEK VOOR OPLEVERING

ROTTERDAM- DHG heeft twee nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor Smartlog Rotterdam 8 met VDH Warehousing en Barsan Global Logistics. Met de recente verhuur van Rotterdam Smartlog 9 aan Fox Global Logistics is nu de volledige Smartlog ontwikkeling in de Botlek, van ruim 107.000 m², voor oplevering volledig verhuurd.

In 2021 heeft DHG beide locaties aangekocht welke tot die tijd in gebruik waren door C. Steinweg Handelsveem B.V. DHG heeft de locaties binnen twee jaar ontmanteld, gereed gemaakt en ontwikkeld tot twee hoogwaardige SMARTLOG locaties in het Botlekgebied. Het Botlekgebied is een knooppunt van veel bovenregionale activiteiten met achterlandverbindingen via spoor, weg en over water. Door de aanleg van de Blankenburgtunnel tussen de A20 en de A15, zal de bereikbaarheid van het Botlekgebied en de nieuwe SMARTLOG locaties vanaf 2024 nog beter worden.

DHG heeft met VDH Warehousing & Logistics een 5-jarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van DC 2 van 25.542 m² van Smartlog Rotterdam 8 bestaande uit 25.209 m² warehouse, 2.295 m² entresolvloer en 1.038 m² kantoorruimte. Tevens is er een 5-jarige huurovereenkomst afgesloten met Barsan Global Logistics voor de huur van DC 1 van ca. 28.739 m² bestaande uit 25.405 m² warehouse, 2.295 mezzanine en 1.038 m² kantoorruimte. Vorige maand verhuurde DHG Smartlog Rotterdam 9 van ruim 50.000 m² al volledig aan Fox Global Logistics . Met deze drie verhuurtransacties is de gehele Smartlog ontwikkeling in de Botlek van ruim 107.000 m² voor oplevering volledig verhuurd.

VDH Warehousing is onderdeel van de VDH groep. VDH Warehousing heeft 100.000 m² opslag voor droge producten en een eigentijdse geconditioneerde opslag van 50.000 m². Behalve logistiek, opslag en kwaliteitscontrole biedt VDH tevens aanvullende diensten, zoals ompakken, labellen en gecertificeerd bananen wegen. Zo houden zij het transport niet alleen in minimaal dezelfde kwaliteit, maar kunnen zij zelfs onderweg waarde toevoegen.

Opgericht in 1982 als een douaneadvieskantoor in Instanbul, vandaag de dag een wereldwijde speler die geïntegreerde logistieke service biedt met meer dan 100 logistieke centra in 47 landen van Verenigde Staten tot China, van Azië tot Europa. Met deze gigantische operationele kracht op meer dan 100 verschillende locaties, bieden zij alle logistieke diensten die het bedrijfsleven nodig heeft. Barsan is sinds haar start in Nederland in zes jaar tijd gegroeid tot 60.000 m² warehouse oppervlakte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *