WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DRACHTIGE POES GERED NA AANRIJDING ROTTERDAM-IJSSELMONDE

ROTTERDAM- Een zwangere poes heeft een wonderbaarlijke overlevingstocht achter de rug nadat ze in de omgeving van de Pascalweg op Rotterdam-Zuid (IJsselmonde) is gevonden. Het Dierenopvangcentrum te Spijkenisse, waar de poes momenteel wordt verzorgd, meldt dat het dier vermoedelijk van grote hoogte is gevallen of aangereden.

Ondanks het tragische verlies van haar kittens, gaat het met de poes zelf naar omstandigheden redelijk. Ze heeft enkele breuken opgelopen die medische behandeling vereisen. Voor nu is ze gestabiliseerd en ontvangt ze pijnstilling.

Het opvangcentrum is dringend op zoek naar de eigenaar van de poes. Gezien haar goede verzorging en ontzettend lieve aard, is er geen twijfel over het bestaan van een liefdevolle eigenaar. Bent u of kent u de eigenaar van deze dappere overlever?

Neem zo snel mogelijk contact op met het Dierenopvangcentrum:

E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl
Telefoon: 088-3437130
Of rechtstreeks met Dierenkliniek De Perzikgaard:

Telefoon: 0181-632711

12 gedachten over “DRACHTIGE POES GERED NA AANRIJDING ROTTERDAM-IJSSELMONDE

 1. Die asociale kattenbezitters hebben luikjes in de deur zodat zo’n diertje ongecontroleerd naar buiten kan om te moorden, verongelukken of andermans tuin vol te schijten. Hoog tijd dat daar iets aan wordt gedaan. Als opa vroeger een vreemde kat op zijn erf zag greep hij direct zijn kaliber 12.

  1. Nounou jij bent wel erg anti kat. Waarschijnlijk ook anti mens. Niet alle katten gedragen zich zoals jij omschrijft. Uitzonderingen daar gelaten. Overigens jagen ook honden andere dieren op en schijten of pissen in andermans tuin. En dat onder toeziend oog van het baasje.

   1. Het is heus veiliger voor de kat als hij in huis blijft. Er is trouwens nog nooit een hond in mijn tuin gekomen om kleinere huisdieren dood te maken of om er zijn behoefte te doen. Katten wél. Onder toeziend oog van het baasje of bazinnetje lopen er wel veel stoepschijters rond. Men is natuurlijk vergeten om die baasjes op te voeden.

   2. @ Jhoanna , Idd. goed gezegd ; Hij is samen met zijn vriendje hermit een anti mens en dat hebben we al lang door op deze site ………………….Trouwens , kijk maar naar zijn voorouders ………….

 2. Dierenartsen staan versteld van de wreedheden die tegen dieren worden begaan.
  Een internationaal uniek landelijk centrum spoort dierenmishandeling op. Ook omdat (sexueel) geweld tegen dier en mens vaak samengaan. Geweldplegers blijken uit een ander onderzoek veelal misbruikt te zijn in hun jeugd.

 3. We zijn er weer met Regio-Nieuws:

  Inmiddels herkenbaar opzetje:

  Hans is in deze poppenkast de aangever; Jan koppelt de Jood van Amsterdam (‘Die Neus met zijn lelijke smoel´) aan dit regio-nieuws en sluit af met een ad populum’ (‘en dat hebben we al lang door op deze site’);

  Kindervriend Jaap Terreur komt daarop met zijn stokpaardje aangehuppeld, waarbij hij diens eerdere recht-uit beschuldigingen van sexueel misbruik van kinderen nu subtiel samenvat tot ´geweld tegen mens en dier´ als etiket dat hij de ‘Neus met zijn lelijke smoel’ opplakt en we zijn er weer….

  Dit hier boven is nu een sprekend voorbeeld van meningsvorming en ´volksvermaak’ dat het college van Schiedam, met wethouder Biekman voorop, wenst tegen te gaan en daar geld voor vrij te maken, waarna een schijnprocedure in de raad wordt opgestart onder gelijktijdige aanbieding van ‘nieuws´.

  1. @ Jaap , er zijn er wel meer hoor die gestopt zijn met reageren , omdat Herr Kreuger en later zijn holmaatje hermit , hier op deze site het alleenrecht denken te hebben en niet tegen andermans meningen kunnen ………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *