WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DROOGLEGGING KINDERVALLEI VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De zomer in Vlaardingen-Holy zal dit jaar een stuk droger zijn voor de jonge waterliefhebbers, omdat de populaire waterspeeltuin de Kindervallei niet opengaat voor waterpret.

De speeltuin, bekend om zijn kleurrijke Nijntje-thema en avontuurlijke speeltoestellen, heeft te maken met een onverwachte tegenslag. Tijdens de aanleg van de nieuwe speelplekken werd duidelijk dat de bestaande waterelementen en pompen niet meer bruikbaar zijn. De staat van het materiaal is dermate slecht dat volledige sloop noodzakelijk is. Bovendien moest het asfalt in het park vervangen worden wegens de aanwezigheid van teer.

Dit betekent dat de waterspeelplek, die een vernieuwing zou ondergaan, dit zomerseizoen gesloten blijft. De plannen voor de nieuwe waterspeelplaats beloven echter veel goeds. Hoewel iets kleiner in omvang, zal de nieuwe speelplek meer waterspektakel bieden en een uniek Vlaardings karakter hebben. Ook bezoekers in een rolstoel kunnen straks genieten van het water.

Rond de herfst komt meer informatie beschikbaar over de planning van de werkzaamheden. Tot die tijd zullen de kinderen zich moeten vermaken met de andere nieuwe speeltoestellen die in de omgeving verschijnen.

Eén gedachte over “DROOGLEGGING KINDERVALLEI VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *