WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘DRUGSDEALERS ROND VEERPONT EN STATIONS MAASSLUIS’

MAASSLUIS- Bewoners van de wijk ’t Hoofd in Maassluis durven ’s nachts niet te parkeren op het parkeerterrein bij de veerpont, omdat ze de indruk hebben dat daar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Bewoners vermoeden dat er wordt gedeald. Dit zou ook opgaan voor het parkeerterrein bij metrohalte Maassluis centrum. Op het parkeerterrein achter de fietsenstalling van station Maassluis veroorzaken ‘jongeren’ geluidsoverlast met scooters en muziek tot 01.00 in de nacht. Over dit alles klagen inwoners bij een buurtbezoek door de PvdA.

De sociaaldemocraten vragen het gemeentebestuur om opheldering en eventuele maatregelen.

Onlangs was de PvdA op wijkbezoek in de Oranjewijk en op het Hoofd. De meeste bewoners wonen zeer naar hun zin, stelt de partij vast. Tijdens het wijkbezoek is met veel bewoners van de wijk gesproken over de woon- en leefomgeving en andere zaken die in de stad spelen.

3 gedachten over “‘DRUGSDEALERS ROND VEERPONT EN STATIONS MAASSLUIS’

  1. Het schorrie morrie kom je overal tegen. Ook in de Westwijk achter de AH in Vlaardingen West, wordt gedeald, maar ja, heterdaadjes zijn er volgens mij nog niet geweest.
    Heb zelf 1x een snelle transactie zien gebeuren. De kopers, waren volgens mij Oost-Europeanen. Ging allemaal heel snel.
    Ze stonden te wachten op een plek, waar je denkt, waarom staan ze daar. 2 tellen later komt er een VW Golf met ongure types van buitenlandse komaf (hoe kan het ook anders) aangescheurd, geeft wat uit het raam en rijdt vervolgens weer snel weg.

  2. Parkeerplaatsen aan de merellaan bij de tunnel en woontoren flat wordt ook gedeald, staan daar regelmatig auto’s naast elkaar waar het een en andere wordt uitgewisseld en even later de volgende auto..

  3. Jullie mamski’s asah, jullie zien mensen dingen aan elkaar geven en het is gelijk dealen ? Jullie zielige sukkels durven je eigen huis nieteens uit , jullie sukkels zouden zelfs als er geen buitenlanders in nederland waren, nogsteeds zo zielig mislukt en ongelukkig aan het zeiken zijn. Misschien wordt het eens tijd dat jullie zielige sukkels eens aan de fucking drugs gaan. Kijken of jullie dan wel normaal weten te leven stelletje idioten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *