WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DUURZAME HUIZENROUTE SCHIEDAM

SCHIEDAM- NDHR afb. 7Heeft u een zeer energiezuinig huis of heeft u zonnepanelen geplaatst, maakt u gebruik van een warmtepomp of heeft u natuurlijke materialen toegepast in uw woning? Bent u enthousiast hierover en wilt u dit delen met anderen? Geef uw huis dan op voor de Nationale Duurzame Huizenroute en stel uw huis op zaterdag 25 oktober 2014 open voor geïnteresseerden.

De Nationale Duurzame Huizenroute biedt Schiedammers die dag de mogelijkheid om zich te laten informeren over duurzaam wonen. Veel mensen willen aan de slag met het energiezuinig maken van hun huis, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. Elke ervaring die u heeft kan weer inspiratie bieden voor andere huiseigenaren. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, HR++ glas, zonnepanelen, balansventilatie of een volledig energieneutraal huis, alle opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol. Inspireer anderen en meld uw huis aan op: www.duurzamehuizenroute.nl/schiedam

Naast de openstelling op zaterdag 25 oktober is er ook de digitale huizenroute. Via de website www.duurzamehuizenroute.nl is het mogelijk vragen te stellen aan huiseigenaren waardoor de kennis en ervaringen het hele jaar door beschikbaar zijn. Voor huiseigenaren die graag hun kennis delen maar 25 oktober niet in de gelegenheid zijn om hun huis open te stellen, is het op deze manier toch mogelijk om mee te doen.

De Duurzame Huizenroute wordt jaarlijks georganiseerd door initiatiefnemer Majada Projectmanagement en mede mogelijk gemaakt door groene energieleverancier Greenchoice en een groot aantal Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Schiedam.