WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DVO’32 PAKT PUNT TEGEN RHOON

VLAARDINGEN- DVO’32 heeft een gelijkspel weten te behalen in het duel tegen de hoogvlieger Rhoon. In een gelijkopgaande wedstrijd werd op slag van rust de eerste klap door Rhoon uitgedeeld. Een vrije trap werd vanaf ongeveer zestien meter prachtig in de rechterbovenhoek geschoten. Hierdoor stond het 0-1 bij rust.

In de 2e helft begon Rhoon sterk met twee onbenutte mogelijkheden. DVO’32 pakte vervolgens het initiatief en dat resulteerde in de gelijkmaker. Gert-Jan van der Veen, teruggekeerd van een blessure, kopte een hoge bal binnen. Rhoon probeerde daarna weer de leiding te nemen, maar de wedstrijd bleef op en neer gaan. Uiteindelijk slaagde Rhoon er toch in om de 1-2 te scoren na een snelle aanval over de rechterkant, waarbij een lage voorzet hard werd ingeschoten.

DVO’32 lanceerde een slotoffensief. Pascal Moller schoot de 2-2 binnen na een voorzet van Tim Kievit, ook al waren de supporters en het team van Rhoon ervan overtuigd dat hierbij de bal de achterlijn had gepasseerd. Dit betekende tevens de eindstand van de wedstrijd.

D.V.O.’32 – Rhoon 2-2 (0-1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *