WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

DVO’32 TOONT MENTALITEIT VOOR DISTRICTBEKER MET 3-3 TEGEN DSVP

VLAARDINGEN- Vandaag de officiële start van het seizoen 2023/2024 met de districtbeker wedstrijd tegen DSVP uit Pijnacker. De gasten komen net als DVO’32 dit seizoen uit in de 3e klasse. Op deze met een najaarszonnetje omzoomde zaterdag was het begin, met name de 1e helft voor DSVP, de gasten combineerden vlotter en maakte 3 goals, DVO legde bij tijd en wijle heel aardige combinaties op de mat maar de afwerking zat er niet in. De 0-1 was ongelukkig, een voorzet van rechts werd getoucheerd door Davon Dos Santos Almeida en keeper Natoe Da Graca Dos Santos was kansloos. En na een stief kwartiertje lag ook de 0-2 erin, doordat men verdedigend de aanvaller van DSVP niet aanpakte belande de bal bij de grote spits die vernietigend uithaalde. Vlak voor de thee wederom via links een één twee waarna het leder voorkwam, de overigens uitstekend spelende back Ayman El Achbouni blokte de inzet, echter uit de rebound werd het toch 0-3, een koude douche voor een hardwerkend DVO’32 .

Na de thee kwam de ploeg van het nieuwe technische duo Benjamin vd Zwan en assistent Chris Jansen beter voor de dag, uit een vrije trap knikte good old Gert Jan van der Veen de 1-3 tegen het net en de thuisploeg kreeg weer moed, rechtte de rug en drong de opponent terug, Gert Jan van der Veen maakte zo’n 10 minuten voor tijd een geweldige goal door de knikker ineens van zo’n beetje net na de middenlijn op zijn pantoffel te nemen , 2-3 en who knows. DVO’32 rook bloed en stroopte de mouwen op, DSVP verzuimde om de thuisploeg goed uit te counteren en, toegegeven het was wat opportunistisch maar zeker na zo’n 2e helft niet onverdiend toen ruim in blessuretijd Rahine de Windt de bal voor zijn voeten kreeg, uithaalde en zie zowaar viel de bal achter de verbouwereerde keeper van DSVP, zeker niet allemaal goed maar wel karakter kan de Vlaardingers niet ontzegd worden. Volgende week gaat de districtbeker verder met een uitwedstrijd in de Alexanderpolder bij Zwarte Pijl, dus voor nu gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 2 September 2024 aanvang 14.30 uur DVO’32-DSVP 3-3 (0-3)

Scheidsrechter vandaag was Remco Broekhuizen uit de Lier.

Scoreverloop: 11e 0-1 DSVP, 14e 0-2 DSVP, 38e 0-3 DSVP, 54e 1-3 Gert Jan van der Veen, 80e 2-3 Gert Jan van der Veen, 95e 3-3 Rahine de Windt.

Opstelling DVO’32: Natoe Da Graca Dos Santos, Clifford Santos Monteiro, Paul vd Slot (c.), Davon Almeida Dos Santos (45e Heinrich Esajas), Ayman El Achbouni (45e Anwar El Bouazaoui), Rick v Haren (62e Rahine de Windt), Tim Kievit, Diego Remondo Gomez, Yousri el Abdellaoui, Gert Jan van der Veen, Pascal Möller (45e Stephen Hellement).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *