WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ÉÉN GEWONDE ARRESTANT IN TUIN SCHIEDAM-GORZEN

SCHIEDAM- De politie heeft drie verdachten opgepakt in verband met het gewelddadig incident in een woning in de wijk te Schiedam-Gorzen. Een van hen werd gewond aangetroffen in de tuin van het huis, maar zijn verwondingen waren niet het gevolg van een schietpartij. Hij is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens in de boeien geslagen. Het spoor van het onderzoek bracht de politie naar Maassluis, waar in de Seringenstraat nog twee andere mannen werden aangehouden. Hun betrokkenheid bij het incident wordt nog onderzocht.

Het incident vond plaats rond 19.15 uur, toen de politie een melding kreeg dat er een man was neergeschoten in een woning aan de Nieuwe Maasstraat. De man had ernstige verwondingen opgelopen en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de omgeving afgezet en is een uitgebreid onderzoek gestart.

De politie roept getuigen en mensen die meer weten over de mogelijke aanleiding, de betrokken auto’s of personen op om zich te melden. Ook beelden die het onderzoek kunnen ondersteunen zijn welkom. U kunt contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *